Het overstapseizoen voor de zorgverzekering is weer in volle gang. Zorgverzekeraars bieden u lage premies en de mooiste cadeaus aan, maar hoe weet u dat goedkoop geen duurkoop wordt? Wij kennen de markt en adviseren u graag.

Goed, gemakkelijk en betaalbaar
De meeste zorgverzekeraars bieden standaard een naturapolis aan, waarbij u geen keuzevrijheid heeft wat de zorgverleners betreft. Wij adviseren zorgverzekeraar Stad Holland, omdat u daar wel volledige keuzevrijheid heeft.

De basisverzekering met keuzevrijheid kost bij Stad Holland € 102,= per maand. Wie zich aanmeldt wordt niet overladen met medische vragen. Iedereen is welkom, ook voor de tandartsdekking die is opgenomen in de meeste aanvullende verzekeringen. Dit alles ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke premie. Er is al een aanvullende verzekering met onder andere fysiotherapie, tandheelkunde en buitenlanddekking voor € 19,75. Voor wie liever geen tandheelkunde meeverzekert is er de Compact AV voor slechts € 7,50 per maand. Vindt u orthodontie belangrijk, kies dan voor de Uitgebreide aanvulling (meest gekozen) van € 32,75 per maand.

Declareren kan per post, online en met de app. Waar u ook voor kiest, uw declaraties worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald.
Is er onverhoopt toch eens iets aan de hand, dan lossen wij dit als tussenpersoon graag voor u op. Gemakkelijk toch?

Advies is onze zorg
Wij adviseren u graag en bekijken samen met u of uw zorgverzekering nog voldoet aan uw wensen. Ga via onderstaande link naar de verzekeringsvergelijker van Stad Holland, vergelijk de verschillende dekkingen en premies van Stad Holland met andere zorgverzekeraars en bekijk hoeveel voordeel u kunt behalen.Verzekeringsvergelijker

 

Wanneer u wenst over te stappen kunt u contact met ons opnemen via info@vanroekel-ass.nl of via 0344-692772.

Wij staan graag voor u klaar!